טויסטר נ' רג'ין החברה לניהול נכסים בע"מ ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום צפת
33445-06-11
28.6.2012
בפני :
אורי גולדקורן

- נגד -
:
בנק הפועלים בע"מ ע"י עו"ד יונתן מוגל
:
1. רג'ין החברה לניהול נכסים בע"מ
2. רון טויסטר

החלטה

החלטה

1.המשיב מס' 3 הגיש נגד המשיבים מס' 1 – 2 תביעה לפירוק שיתוף במקרקעין. לכתב התביעה צורף נסח רישום של המקרקעין נשוא התביעה, ממנו עלה כי על הנכס רשומה משכנתא לטובת בנק הפועלים למשכנתאות בע"מ, הערת אזהרה לטובת המשיבה מס' 1, צווי עיקול והערה לפי פקודת המסים (גביה). לא צויין על גבי הנסח כי מונה כונס נכסים.

2.בהחלטותי מיום 21.2.12 ומיום 9.3.12 מיניתי את המשיבים מס' 5 - 6 ככונסי נכסים של המקרקעין נשוא התביעה, על מנת שיפעלו לפירוק המקרקעין כאמור.

3.ביום 28.5.12 הודיע המבקש כי עוד ביום 3.1.08 מונה המשיב מס' 4 לכונס נכסים של הנכס נשוא התביעה הנוכחית, לבקשת בעלת המשכנתא, והביע התנגדותו למינוי כונסי הנכסים בתיק זה. המשיבה מס' 5 הסכימה כי מינוי כונסי הנכסים בתיק זה יבוטל, והמשיב מס' 6 ביקש להצטרף אל המשיב מס' 5 ככונס נכסים נוסף, באופן שהמימוש של המשכנתא ופירוק השיתוף יעשו על ידי שני כונסי הנכסים. המשיב מס' 5 הביע התנגדותו לצירוף המשיב מס' 6 ככונס שיפעל עמו.

4.אינני סבור כי יש מקום להותיר על כנו רק את מינויו של המשיב מס' 6, שהינו אף בא כוחה של המשיבה מס' 1, שהינה אחד מהנתבעים, ככונס שיפעל לפירוק השיתוף ביחד עם המשיב מס' 4.

5.אשר על כן, הנני מורה על ביטול מינויים של המשיבים מס' 5 6 ככונסי נכסים בתיק זה.

6.לתזכורת במעמד באי כוח הצדדים בתביעה ליום 4.7.13 בשעה 09:30.

7.העתק החלטה זו יומצא למבקש ולכל המשיבים.

ניתנה היום, ח' תמוז תשע"ב, 28 יוני 2012, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>